Bezár
Nem reklámokat fogunk küldeni, nem adjuk ki harmadik félnek az adataidat és bármikor könnyedén leiratkozhatsz. (itt egy hírlevél minta)
Kíváncsi vagyok rá,,

Művészellátó

Művészellátó kreatív hobbi webáruház

Művészet

Házhozszállítás | Garancia | Kosár tartalma | Pénztár | Info: +36 20 421 46 73

tag info
akVa-Tech


Komló
Hozzászólások: 1
Reg.: 2014.12.22.


Adatlapja Adatlapja
Alkotásai Alkotásai
Saját oldal Saját oldal
Blogja Blogja
Képei Képei
Videói Videói
Üzenőfal Üzenőfal
Klubtagságai Klubtagságai
Ismerősei Ismerősei
Naplója Naplója
Hozzászólásai Hozzászólásai

  Művészellátó  gyorskereső


Mit nem találsz? Írd ide!

művészellátó Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó keresés:

hogyan rajzoljunk hegedűt, rajzbak eladó, parafa faliújság, arcfesték bolt pécs, drukkoló festék, öntapadó linóleum lap, pálcika, tripoli föld, drót koszorú váz, mi az a polyresin anyag

Egyéb keresések:

festék, papír, színes, kreatív, hobby, bolt, akvarell, készlet, sablon, kellékek

  új művész videók  gyártók


Művészkellék gyártók
művészellátó   művészkellék akció   művészellátó   művészkellék akció

  művészkellék akció

  új alkotások


tlaci Festészet alkotása
alkotás
jutanna Festészet alkotása
alkotás
Szabi Festészet alkotása
alkotás
Szabi Grafika alkotása
alkotás
modelfiu1 Grafika alkotása
Hegyvideki Varos alkotás
További művész alkotások...

  új művész képek  új művész tagjaink


Iván
Iván
Budapest

zsofiah
zsofiah
Szentendre

Molisandor
Molisandor
Budapest

trixi
trixi
Budapest

Stiga
Stiga
Tatabánya


  ki van itt?


Vendégek: 19

  művész címkék 

 

 
akVa-Tech blogja


 Legrégebbivel kezdve
Ecsetre fel 3.rész


Hahóóó!
 
Csúszásba estem, bocsi :D a tervezés jó dolog, de néha az élet mindent átír, újra rendez.
 
Tehát, az akvarell papírnál hagytam abba. Nos akkor nincs mit tennem innen folytatom.
 
Ahogy egyre több vizes és egyéb technikát ismer meg az alkotó, annak függvényében kialakul, saját ecsetkezelése, technikai tárháza, amihez jó esetben illeszkedik pontosabbn része a jó papír.  Mire is gondolok, tulajdonkéépen ami a legtöbb akvarell festéssel foglalkozó könyvben is megtalálható, lépésről-lépésre leírva és képekkel ilusztrálva.
 
Tehát, ha kedveled az előáztatást, netán gyakran kapargatod, a papírt vagy jaaaj csiszoló papírt is használsz főleg a víz csillanásához, akkor neked vastag min. 280gr-os de inkább az feletti papírt érdemes használni. Persze ez árban is több. Arról nincs kedvem írogatni, hogyan készül a papír, merített, hengerelt stb.
Jó választás az akvarell tömb a ragasztott lapokkal, vázlathoz, vagy terep munkákhoz.
Én személy szerint a 200 gr körüli papírokat kedvelem. Igaz ez vékony, néhányszor ?? :D megtréfált. Fontos a vékony papírt megfelelően, kell feszíteni a táblára, mert hullámosodik. Legutóbb ragasztó szalag és rajzszeg közös erővel próbálta leszorítani, de hullámos lett  mint a Balaton, amikor a 2 colos széles elmosó ecsettel, lazán a horizontot értsd az eget :D előnedvesítettem, úgy, hogy nem volt teljesen egészében nedves a papír.
Ehe ez egy próbát nálad is megérhet, hogy érintőlegesen nedvesíted elő és maradnak benne véletlenszerű száraz részek és amikor a szép cölin-kéket nedvesen ! felviszed az ecset hegyével és persze döntött (ferde) táblán dolgozol akkor a kék szépen szétárad folyik és a száraz részeket kikerüli, ekkor rongy vagy összegyürt törlő papírral rányomva felhőcskék lesznek :D Jah és én még néha szoktam indián sárgát vagy gray szürkét belepöttyinteni.
Arra kérlek, hogy ezt a titkos technikát LOL :D ne áruld el senkinek. Miután én is így jártam el, már a nedvesítés közben a papír hullásmosodni kezdett, azért végül is én nyertem. Lesz fotó is már töltőn vannak az elemek :D
 
A másik csalódás igaz kisebb, a festék maga. A boltban 550-650-Ft-os áron veszek 1 szilkét, tudod amiben a festék van :D és bizony a kékeknél és a zöldeknél vettem észre, hogy szétesik pigmentes foltos lesz, ezt a "laikus" nem veszi észre, de amikor pl: a színbe csak egy leheletnyit belecsöppentesz érintesz, akkor a két szín nem szűrődik össze szép átmenettel. Számomra ez bosszantó, mert látom, a videómegosztón hogy bizony van ez másként is. Tudom, vegyek drágábbat, az jobb minőségben is, nade azért álljon meg a fáklyás menet.......nem dob fel mindenkit a pénz, sajnos :D
Azért amatőr szinten és talán a menőknél is használható ez a festék. Hagyom magam támogatni, papírral ecsettel, festékkel, ne csak mindig azokat akik már befutottak ?.
Mára ennyi, az eszközök, még később is fognak szerepelni. Legközelebb már a konkrét festésről ?? vagy valami ezzel kapcsolatosról :D fogok írogatni. 
Visszavárlak :D
 

Képek:
Az előre, vagy hátra lapozáshoz, kattints a kép jobb, vagy bal oldalára.
A képek áttekintéséhez húzd az egeret a kép alatti menü feliratra.
2015. 01. 18. 18:37
(0 szavazat)
1 hozzászólás


Ecsetre fel 2.rész

Üdvözöllek!
Remélem, kipihented a karácsonyi fáradalmakat, és sikeres harcot vívtál az év utolsó napján az alkohollal is LOL . Szóval kezdesz ráhangolódni a hétfői munkára, én éppen a kávémat iszogatom. Akkor kezdjünk, remélem, nem csak magamnak írogatok, eh az sem baj!
Először is boldog új évet !
Miért az akvarell? Az én választásom azért az akvarell, mert mindig izgalmas vele a festés, olyan mint egy szeszélyes nő, akit azért lehet irányítani, időnként viszont megy a saját feje után. Rendkívül sok lehetőséget ad más eszközök technikák bevonására. Az eredmény jó esetben pedig csodás. :D
Apropó eszközök, nagyon fontosak másnál is de az akvarellnél talán jobban, hidd el van több éves tapasztalatom. Én anno rajzlappal kezdtem 10 Ft- volt 10 db ?? Arra gondoltam, hogy gyakorolni jó lesz otthonra, miután láttam a szakkörön, hogy milyen szuper dolgok alakulnak ki akkor is ha csak úgy elkezdek festegetni. Ez az első tévedés!
Mert festés közben rájöttem, főleg ha félfamentes volt a rajzlap, hogy a papír fehérsége az semmi, felejtős, puff aztán meg teljesen más a papír szívó hatása, a papíron a színek keveredése. A rajzlapon egy katyvasz alakul ki. A rajzlapon történő festés inkább olyan mint a kifestő könyvben, előrajzolod és kifested vonaltól-vonalig, igen van ilyen akvarell stílus, hozzám nem ez áll a legközelebb, de valamilyen rajzosságra azért szerintem szükség van. 
Tehát, ha kezdő is vagy ne sajnáld akvarell papírra a pénzt inkább abból vegyél olcsóbbat, akár ívben , amit aztán saját méretre tudsz darabolni, még így is sokkal jobb a festés és szebb lesz a végeredmény, lesz SIKERÉLMÉNYED ami fontos, a továbbiakhoz. Tehát van már papírod.
A következő az ecset, ami minőségi kell, hogy legyen, van egy alsó árfekvés is ami már remekül használható, művészellátóban vásárold, vagy itt. pl ArtEnter :D
 
A jó ecsetnek nem hullik a szőre vagy csak nagyon ritkán, 1-2 szál. Nagyon idegesítő amikor ecsetszőröket kell halászni a képről. Nálunk levő papír boltban vettem anno 600 Ft-os ecsetet a boltos szerint persze minőségi ecset ?? volt. Talán 1 évig használtam, aztán a 18-as -ból most már kb. a 10-es méretnél tartok folyamatos szőr potyogás mellett. Nyugodtan vehetsz, a mókus, nyest és egyéb állatok szőréből készült ecsetet már 1500-ft-os ártól kaphatóak. Nekem is ilyenek vannak, valamint egy műszálas is ami nagyon jól bevált, köszönet a pécsi segítőkész boltosnak.
 Az én ecset kollekcióm -jaj nem fényképeztem le, de majd pótolom.- 2-es kör, de hosszú szőrű (1,5 cm) 6-os kör,-ritkán használom, 10-es kör és lapos, 12 kör műszálas ez szuper, 20-as kör ecset 1-es legyező ecset műszálas, effektezni :D végül egy 2colos sima mezei gazdaságos elmosó ecset. Ami nekem hiányzik, még kb. 20-as lapos ecset, valamint egy 3/4 colos elmosó ecset.
Összességében , ami a körecseteknél fontos, hogy vékony hegyben álljon össze (kb 1-2 mm) pl a 20-as ecsettel is tudok vékony vonalat is húzni.
A papír pedig min. 180 gr-os legyen igaz ez kevésbé jól tűri a sok vizet, de gyakorlásnak megteszi majd később a 220-os gr-os jó választás lehet. Ooops a kávém meg teljesen hideg lett...
 
A festékről majd a következőben írok. Ráadásként első lépések, az akvarell papíron.
 

2015. 01. 03. 14:29
(0 szavazat)
Szólj hozzá!


Ecsetre fel ! 1 rész

 
Ecsetre fel!
Talán éppen levegő után kapkodsz, mert sok volt a kalács és husika, adjál magadnak egy szusszanásnyi időt, hogy elolvasd a bejegyzést :D LOL
Tehát Ecsetre fel!
Mielőtt ez megtörténne, azt gondolom, úgy illik, hogy magamról is írjak néhány szót. Azért is, mert az akvarellfestés hozzám is közel áll, ha nem is vagyok benne profi. Amit tudok, azt többnyire saját magamtól és az internet segítségével tanultam meg, annyi kiegészítést azért kell tennem, hogy járok időnként szakkörbe, eddig ott pluszt nem szedtem össze.
Gyerekként kezdtem rajzolni, festegetni, aztán szünet, majd felnőtt fejjel folytattam, el is jutottam egy szintre, amit már alkalmasnak találtam arra és persze mások is, hogy egy kiállításon megmutassam a képeimet. Aztán ismét szünet, munka gyerekek stb. egy nehéz élethelyzetben nyúltam vissza ismét a festéshez, ami kb. 2 éve történt. Azóta töretlen lendülettel festek, sőt már bevontam más szerintem az akvarellhez is illeszthető anyagokat és technikákat. Hmm, ezek többségét a video megosztóról lestem el, ki is próbáltam több-kevesebb sikerrel.
Kedves érdeklődő, nyugalom fogok erről is írni, sőt arról is, hogyan kezdek el ÉN egy akvarell képet. Milyen technikát :D eszközöket használok, remélve azt, hogy segíteni fog, ha akvarellt festesz, illetve kedvet kapsz majd hozzá,
Biztosan fogok itt az oldalon hibákat is elkövetni, mert én is most ismerkedem néhány webes dologgal ezért bocsi, de nézd azt, hogy a jó és a segítő szándék az, ami vezet abban, hogy megosszam az eddigi kínlódásaimat, tapasztalataimat és most már szerencsére a sikereimet is. Bízva abban, hogy neked is lesz benne részed.
Talán még annyit az akvarellről, hogy a saját! véleményem szerint méltánytalanul szorul, a háttérbe más technikák mellett lásd olaj és a ma divatos akril és egyéb technikák mellett,hogy ez miért van, erről is lenne véleményem, de itt a blogban nincs szándékom filozofálgatni, inkább a festés öröméről technikai részletekről írnék. Ugyanis ez nem egy könnyű műfaj, ahogy sokan azt gondolják, első ránézésre „a gyerek is tud ilyet” megjegyzésekkel kisérve, nos, ezt a sznob (sicc) kategóriát én már átléptem.
Talán így ennyit elsőre, várok visszajelzéseket, igen nyugodtan mehet a tegeződés, persze akit zavar ne tegye.
A következő téma már valóban kapcsolódik majd az Ecsetre fel szavakhoz, időnként picit lépésről lépésre amennyiben lesz rá igény. Kezdésként a saját eszközeimről írok, és a kapcsolódó tapasztalatokról. Bejegyzésemre 4-5 nap múlva számítsatok a délutáni órákban.
Miért is az akvarell?
 

 

2014. 12. 27. 14:31
(0 szavazat)
2 hozzászólás


Kedvenced az akvarell

Szia !!
Ide várom az akvarell alkotókat, kedvelőit, és mindenkit aki érdeklődik a műfaj iránt.
 
A témák, te hogyan kezded, melyik technika áll hozzád közel.
 
Milyen "furfangos" kiegészítő eszközeid vannak a festéshez.

Képek:
Az előre, vagy hátra lapozáshoz, kattints a kép jobb, vagy bal oldalára.
A képek áttekintéséhez húzd az egeret a kép alatti menü feliratra.
2014. 12. 23. 14:09
(0 szavazat)
Szólj hozzá!


 Legrégebbivel kezdve

Egy oldalon megjelenő elemek száma:  

 

 

  Belépés


E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Eddigi nyertesek:
2013.06.24 - 2014.05.13
1.
2.
3.

Ide a 10 legtöbb szavazatot kapott alkotásból a három legmagasabb pontszámú kerül be. Az e havi forduló végéig 0 nap, 0 óra, 0 perc van hátra és a verseny jelenlegi állása a következő:

  Művészeti Kiállítások


Közelgő művészeti rendezvények, kiállítások...


H K Sz Cs P Sz V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

  művész blogokGrafikus tanfolyam

Itt adhatod meg, hogy hova küldjem a 10 ingyenes leckét...

  hozzászólások  művész fórum


Klubok

  a művész fórumon...  üzenőfal


művészellátó Elejéreművészellátó Visszaművészellátó Következőművészellátó Végére

zsofiah 12:36: Jó napot!
Feliratkoztam a zsofiah@gmail.com e-mail címmel a rajzleckékre, de nem kapom őket egyáltalán.
Ezt láttam:
[katt]
Mást nem.

Segítséeget előre is köszönöm!
Zsófi
Dina86 16:50: Kedves Artenter!!
Problémáim lennének!!
Regisztráltam, mivel azt hittem így megoldódik, de még rosszabb. Az adatlapomat nem érem el, önöknek üzenetet írni nem tudok. Érdekelne a 80 darabos Panpastel, de azt megnézni nem tudom mert amint rákattintot egy hozászólás jön elő és semmi más. Hetek óta próbálom, hol számítógépen hol telefonon, de sehol nem lehet megnézni. Így hogyan lehet önöktől rendelni, ha a termék adatlapját sem lehet megnézni?????
kikko 20:47: ... köszönöm a előre is a választ!
kikko 20:46: Találtam egy védőszemüveget az oldalon, ami fusinghoz alkalmazható. Ennek a szemüvegnek van szabvány száma? és mennyi az?
Gyertyaöntés tanfolyam tudomásunk szerint jelenleg nincsen Debrecenbe. De érdemes böngészni és folyamatosan rákeresni. Addig is az alábbi oldalt ajánljuk kiindulásnak: [katt]
ArtEnter művészet művészellátó 09:45: Kedves Kanda Rita!

Természetesen tudunk segíteni. A részletek tisztázása miatt kérem írjon nekünk egy közvetlen e-mailt, amely tartalmazza elérhetőségeit vagy fáradjon be személyesen Debrecen, Mester u. 36. szám alatti irodánkba. Szép napot!
ArtEnter művészet művészellátó 09:41: Kedves Feliratkozók!

A 10 ingyenes rajzleckét választóktól egy kis türelmet szeretnénk kérni, amíg a kollégáim kiderítik mi történhetett.
Addig is kérjük írjatok nekünk egy e-mailt az elmaradt leckék számával és mi közvetlenül eljuttatjuk hozzátok. Minden esetben kérjük ellenőrizétek spam leveleiteket is, hiszen lehet a levelünk nem is veszett el csak rossz helyre került.
Az új év tökéletes kezdet, hogy valami újba fogjatok, ezért ne habozzatok...
ArtEnter művészet művészellátó 09:37: Kedves niky052!

Weboldalunkon a minimális termékrendelési összeg 3.000 Ft, ezért amíg ezt az összeget el nem éred a rendszer nem engedi a tovább lépést. Amennyiben ez alatti összegben szeretnél vásárolni, kérlek vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben és megtaláljuk a megoldást! Szép napot!
Üdv
Olyan kérdésem lenne hogy én kézműves termékeket készítek többek között sajtot, tejünk Hajdú bihar megyei minőségi termék díjas elismerést kapott. Nagyon szeretnék egy egyedi mintát ami csak a mi sajtunkat öleli össze. Tudna nekem valaki segíteni ebben.
Üdvözlettel Kanda Rita
Tevepata
művészellátó Elejéreművészellátó Visszaművészellátó Következőművészellátó Végére


  művész oldalak


Ugye tudod, hogy neked is lehet ingyenesen saját művész bemutatkozó weboldalad az ArtEnter művészet tagként?

Top művész oldalak:

Ritók Lajos művész oldala (48 napi látogatás)
fellah73 művész oldala (20 napi látogatás)
művészellátó művész oldala (20 napi látogatás)
Rabbit művész oldala (18 napi látogatás)
ArtEnter művészet művészellátó művész oldala (15 napi látogatás)

Legújabb művész oldalak:

Yodabá művész oldala
józsibá művész oldala
eddy művész oldala
jutanna művész oldala
[törölt felhasználó] művész oldala

művész művészellátó

  tartalom


tempera
kréta
művészet
hajtogatás
akvarell
festőművész
ceruza
művész
kreatív hobby
rajzolás
szalvéta
vászon
kreativ hobby
ábrázolás
ecset
kreatív ötletek
művészek
hobby bolt
kreatív bolt
művészellátó
kreatív hobbi
linóleum
pasztell
festomuvesz
muveszet
szalvétatechnika
festőállvány
festőmüvész
festőművészek
hobbi bolt
kreativhobby
olajfesték
hobbibolt
hobbyművész
ecsetek
müvész
festő istván
festő lászló
hornyik
kreativ hobbi
kreativ ötletek
kreatív hobby bolt
lászló festőművész
festő józsef
hobbybolt
jános festő
olajfestés
istván festőművész
kortárs művészet
festő sándor
hobby művész
kreativ bolt
magyar festő
jános festőművész
józsef festőművész
dekorációs bolt
kellék bolt
pasztel
zoltán festő
egyiptomi művészet
zoltán festőművész
kreatív hobbi bolt

  Viszonteladó


Művészellátó viszonteladó partnereket keresünk a következő városokban:
 
Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti  

 
festő

Pirográf 24 részes

művész művészellátó

 

 

ArtEnter

Dimenzió Dekoráció Kft.
H-4026 Debrecen, Mester u. 36.
Hungary

Nyitva tartás:
Hétfőtől – Péntekig 8.00-16.30
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Elérhetőség:

info: +36 20 421 46 73

fax.: +36 52 427 333

E-mail: info@artenter.hu

 

MŰVÉSZET

a művészek és a művész kellékek egy helyen művészellátó

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:  Webáruház készítés   |  Marketing:  Marketing   |  Téma: Művészellátó kreatív hobbi webáruház